PUNCH POWER TIL KYSTEN TRAVELLER NANO+

Hvilken type stang er du til? Når forholdene er til det, er det lækkert her i foråret fiske med vores NORSKER Light Sea Trout 9´ klasse 5, gå lidt op i vores 9´ NORSKER Trout Explorer klasse 7 som dækker det meste, og så vores superlette Powerhouse Traveller Nano+ klasse 7/8.

 

 

Alle stænger er 4-delte, bygget på forskellige fibre den helt lette  stang på IM12 som vejer under 100 gram samt super spændstig. Vores Trout Explorer er lidt dybere, men med en ret hurtig klinge som dæmper fint, bygget til WF og Skydehoveder. Endelig er der vores Traveller Nano+ med en klinge,  der er tyndere end en normal klasse 5/6 i IM12 i Nano+, som giver en ekstrem spændstig klinge der kaster fuldstændigt forrygende Du kan let betale 3 gange mere for denne kvalitet.Traveller Nano+ er bare stangen såfremt du skal have "een" til kystfluefiskeriet for den tackler alt og giver dig den ekstra power, selvom du kæmper mod naturens luner.

 

9´ Traveller er testet under flere forhold, der stiller ultimative krav til kasteegenskaber samt klinge styrke. Vi har med stor fornøjelse fanget Bonefish på Cuba, hvor kastet bliver dirigeret at en guide som råber:“ 40 yards elven o´clock “! Så skal den sku bare sidde lige i skabet, selvom du har sidevind! Power - Bonefish  lægger lidt mere pres på stangen i deres vildt agressive udløb på 50 - 70 meter. Men så ved DU, at du har grejet til at håndtere drømmefisken på kysten.

Stangen er monteret som fiskere med fokus på kasteegenskaber kan lide, med super høje slangeringe, bredt loopet top øje, samt superlette dobbelte skydeøjer, der er ekstra store. Hjulholder og øjer i gunmetal farve, klinge i dyb blå med blå beviklinger - super elegant og den 4-delte model leveres i cordura rør.

Lige nu har vi et særligt tilbud på vores Nano+ fluestang + et 7/8 Light Sea trout Fluehjul eller vores Traveller Super Large 7/8 samt vores supertynde Traveller Slick running line til en samlet pris af 3.000 .- Kr. Ring på 25 39 84 04 eller mail til os.

Vores alternativ er 9´ NORSKER Traveller 7/8 USA - Ultimativ State of Art saltvands fluestang i ultimativ kvalitet bygget i USA til NORSKER.

God fornøjelse!