Kyst Tilbud - NORSKER 9´Explorer Klasse 7 + SUPER SLICK RUNNING LINE

NORSKER har et oplagt tilbud til Kystfluefiskeren, skal du kaste langt?

Vi har et supertilbud bestående af vores 9´ fod klasse 7 NORSKER Explorer  , skabt til kysten, samt vores Slick Shooting line gratis med til en værdi af 295,- Kr.

NORSKER´s virkelig flotte 4-delte kystfluestang i elegant "non glare" look ( intet skinnende på stangen) med er lækkert Full Wells håndtag med fightbutt. Super høje slange øjer, dobbelte keramiske skydeøjer og et bredt loopet top øje alle i hard chrom. En smuk og funktionel hjulholder i sort aluminium med carbon indlæg samt dobbelte låseringe. Stangen leveres i let, men sikkert cordura rør.

Vi tilbyder et fuldt sæt med liner og stang til 1.695,- Kr. så længe lager haves. Prisen er inkl. fri levering i DK med GLS.

Prøv at læs en anmeldte fra Søren en af de mest super aktive kystfluefiskere  i DK med mange fisk og år langs den danske kyst:

"Nu har jeg haft mulighed for, af fiske med Norsker Trout Explorer og Slick Shooter skyde linen, i en god måneds tid og er bestemt blevet imponeret og begge.

Det er efter min mening, nok noget af det bedste på markedet, i sin pris klasse og helt bestemt mere værd, end den fornuftige pris på grejet. Selv finish på stangen er langt over hvad andre grej udbyder, kan lever og tilbyde."

Søren Jacobsen.

Kontakt os eller ring og bestil dit Sæt på 25 39 84 04.

Tilbuddet gælder så længe lager haves!

Suppler med et lækkert kystfluehjul og få gratis 20 lbs backing med!