Havørred havørred!

Efteråret kommer snigende, havet bliver køligere og havørreden vandrer mod dens opvækststeder, for at skabe nye generationer.

NORSKER Light Sea Trout klasse 14/15 gram

NORSKER har i år startet udviklingen af nye kystfluestænger og vores seneste 9´ Light Sea Trout klasse 5 har været en fantastisk start. De skarpe drenge op de sociale medier sukker efter de dyre  amerikanske stænger til 6.000 Kr. og opefter. Vi må konstatere, at vi ikke kan matche markedsføringen, men kan vi matche kvaliteten? Well, flere er blevet uhyggeligt overraskede, når d har kastet med denne stang, ja de mener at den kan matche de bedste stænger op til 7.000,- Kr. Vi sælger vores for 2.695,- Kr…….

 

Lad os tage et kig på stangen, og hvad du får for pengene. 

Vores er som eneste serie producerede kystflue bygget med super/flor kvalitet og monteret ring for ring og ikke med færdig monteret håndtag. Vi bruger ingen kosmetik i form af farvning, men hvorfor har det en betydning? Well, saltvandsfluefiskeri er hårdt for håndtaget, da vi vader i vand og ikke kan undgå at der kommer vand i porerne. På et færdigt slebet håndtag, kan der komme vand ind under, så du får en svampet fornemmelse, sammen med selve kvaliteten af korken er dårligere, der er simpelthen flere huller i standard kvaliteten. Derfor har vi valgt den dyreste løsning og vores håndtag er gearet til mange års kystfluefiskeri med et optimalt håndgreb af Full Wells typen.

Vores hjulholder er i saltvands bestandig aluminium med Carbon indlæg samt to spænde skruer til at sikre at hjulet er sikkert fæstnet. Hjulholderen er i superlet og matcher vores øvrige fittings. Vi benytter dobbelte keramiske skyde øjer samt enkelt øjer i hard chrom samt er bredt loopet top øje. Det hele er matchet til super lav friktion til vores skydeliner.

 

Selve klingen er i IM12 kvalitet i en vaske ægte 5ér, super let (  og 4-delt. Stangen har en elegant mat brun farve. Stangen er hurtig, men stadig rigtig fornøjelig at fighte fisk på med masser af rygrad også til større fisk. Vi benytter 14/15 gram skydehoveder og vores vores Super Slick Running line, der passer godt. Bruger du linekurv kan du naturligvis også bruge monofiler som Rio  og OPST. Uden er vores Super Slick line helt perfekt.

 

Kastegenskaber skal prøves, du er velkommen til at komme ind på Bryggen og kaste. Tag endelig Sage eller Scott med,  eller en anden tapering som du overvejer at købe. Vores stang koster langt for under det halve og er som de eneste bygget i Danmark af fluefiskere med stor kærlighed til vores fiskeri.

 

Du spørger måske, hvorledes kan det være, at vi kan sælge en kystfluestang for virkelig seriøse kystfiskere til denne pris? NORSKER køber alle sine komponenter direkte fra producenter og sælger direkte uden mellemled direkte til Skandinaviske fluefiskere. Vi bruger ikke så mange penge på reklame, der er kun en der betaler for dette, og det er dig!

Selvom NORSKER ikke er kaste certificeret, så stiller vi gerne op til kast for klubber og foreninger. Peter har svunget fluestangen igennem 40 år ikke på græs, men masser af interessante og udfordrende steder på kloden, det er her inspirationen kommer fra…….

 I oktober får du en gratis Super Slick skydeline med værdi 295,-kr. samt fri forsendelse.

Du kan se aller vores kystflue modeller her!