9´NORSKER Light Sea Trout klasse 5

I år har vi startet et nyt projekt for havørredfiskeriet i Danmark. Målet var på opfordring af gamle kunder, at tilbyde en tilpasset let klasse 5 fluestang til kysten med kasteegenskaber til lette skydehoveder.

 

Vi har nu finpudset modellen under testfiskeri, og kan præsentere det endelige resultat. En 9 fod super let IM 12 blank med et godt kick, også selvom det er en femmer. Stangen kaster let og ubesværet, det en en fornøjelse, at gå med den hele dagen, og man er klar til en dag mere næste dag. Stangen er hurtig med en parabolsk aktion som tilpasser sig presset på fisken. Det er sjovt, at have en god hornfisk på stangen og havørreder på 45 - 55 cm er rigtigt sjove, at fighte på denne stang. Der er ryg til også større fisk i denne elegante tapering.

Stangen er bygget til kystfluefiskeri, men du kan naturligvis også bruge den i søen, åen og fjeldet. Stangen kaster rigtigt langt ganske ubesværet, vi foretrækker et 14 grams skydehoved intermidiate/neutral kombineret med vores nye Super Slick Running/Shooting line. Vores hjul i Sea Trout serien passer godt på denne stang i 5/7, og et nyt hjul er på vej som alternativ i klasse 6.

 

Monteringen er med lette fittings på denne 4-delte model. Selve klingen er en IM12 i en smuk mat brun farve, vi benytter dobbelte skydeøjer og enkelt øjer samt et bredt loopet top øje i hard chrom. Håndslebet Full Wells grip med kort fight butt, elegant let aluminiums hjulholder i sort med carbon indlæg. Smukke grønne beviklinger og to - komponent lakering. Resultatet er blevet en kyststang, der bare vejer 89 gram!

NORSKER Light Sea Trout er bygget i Danmark, det er håndbygget kvalitet med et super håndtag, slebet og tilpasset ring for ring i Super/Flor kvalitet. Kun de helt dyre splitcane stænger over 4.000,- leveres med disse håndtag i dag i denne klasse. Glem bare alle de amerikanske top producenter, det er ikke muligt at få nok kork kvalitet til dette på store produktioner.

Vi synes, at vores opgave er lykkedes rigtigt godt, men det er i sidste dig som er dommeren over projektet. Flere nye spændende kyst taperinger fra NORSKER er på vej, men lige nu så nyder vi kystfluefiskeriet med NORSKER 9´ Light Sea Trout 5.

NORSKER kan tilbyde denne stang for 2.695,- kr. Skulle vi have solgt den i detail led og ikke direkte til vores kunder, ville priser være omkring 3.995 - 4.495 for denne model.

Du er velkommen til at prøve stangen på Bryggen.

Stangen leveres i stang pose og eksklusivt rør kan bestilles ekstra 100,- kr.