11 fod Traveller Switch klasse 7 - En virkelig elegant og superlet switch stang

NORSKER er begejstret for vores 11 fod "Skater" stang, den er helt perfekt til skydeline, lettere Skagit hoveder i flydende med forskellige forfangstyper.

 

Stangen føles utroligt let i hånden og er helt perfekt til stømvand og fluer i str. 8 - 12. En super havørred stang til de mindre åer eller en formidabel Low Water fluestang, når fisken er sky. Tagere du til Irland/Skotland, burde du prøve denne stang, for her har bare mere fornemmelse med fluen. Deter iøvrigt en fremragende let bådstang til laks.

Det gælder naturligvis også i åen, hvor du får fornøjelse med fisk på 1,5 - 2,5 kg, men stangen kan sagtens holde langt større fisk. Stangen er perfekt til Hitch fiskeri med skatende fluer i klart vand under det varme sommerfiskeri i Norge m.m.

På rejser en den perfekt til jagt efter store fjeldørreder, Bull Trouts og den skal med på vores næste float samt Summer Steelhead ture, da den er en ren fornøjelse at gå med hele dagen. Stangen er monteret med ultra lette fittings i flot matchende sort som passer godt til vores Traveller fluehjul.

Lider du af slid & ryg problemer, så kunne denne stang være noget for dig!

Du kan læse mere om 11 Traveller Switch her!