Stalling & Ørred Stænger Sommertilbud fra NORSKER

NORSKER har et bredt udvalg af stænger til Stalling & Ørred fiskeri og måske skal du nyde de varme aftener i DK, eller tager på sommerferie i Norge f.eks. til Glomma?

Her kommer aktuelle tilbud, du kan bestille online, eller ringe på 25 39 84 04.

Glomma 9´ Kaitum klasse 5, 4-delt

Super allround ørred/stalling fluestang, kaster forrygende i lækker finish med sjove deltaljer som elegant orange rødt agat skydeøje kampagne pris 1.295,- kr. Læs om den her!

 

Traveller River Nano 10´ klasse 4, 4-delt

10 fod klasse 4, perfekt til tørflue og nymfe med en stivere aktion til længere kast, men også med ryg til at fiske Check Nymph med kort line. Gør et kup, da vi har et begrænset antal til 1.250 kr. - Spar 745,- kr! Læs mere her!

Du kan bestille vores matchende lille elegante klasse 4 hjul i Traveller LA serien for 750 kr. til stangen!

 

 

Traveller 7´6 klasse 3, 4-delt

NORSKER har her et superlet sæt til Nymfe & Tørflue i ægte klasse 3, sjov til de mindre og mellemstore åer. Stangen kaster forrygende, du vil ikke tro, at du kan kaste så langt med så let en stang. Super sjove til sommerens Caenis fiskeri m.m.

Kampagne pris 1.000,- kr.! Spar 495,- Kr.

 

NORSKER " The Purist" klasse 5, 2-delt

En håndbygget NORSKER stang med medium aktion i et smukt klassisk design til fiskere som holder af deres Hardy/Orvis fluehjul fra gode gamle Alnwick (Hardy). Super allround fluestang med en god ryg også til havørred i åen 1 - 4 kg.

The Purist er en virkelig smuk Unika fluestang for fiskere som holder af klassisk design fra vores håndbyg. Tilbudspris 1.995,- Kr.