Pürch Jagt ved Fiskevandet med NORSKER

Udviklingen står aldrig stille og den ny fiber teknologi, giver hele tiden nye spændende taperinger til fluefiskeren. Vores seneste skud på stammen er en 11 fod klasse 2 Light Switch, ja du læste rigtigt!

En lille fræk 4-delt fluestang til at jagte de sky ørreder i mindre og mellemstore strømvande. Stangen vejer ingenting, vi har aldrig stået med en 11 fods stang som absolut intet vejer i hånden. Foruden det fine lille svirp ved åen med micro tilpassede skydehoveder, får man også den sjoveste fight, når den lille Nymph stang fuldstændigt bukker sig sammen. Stangen er bygget med en medium hurtig fiber, som lige har det sidste svirp til et let switch kast.

Stangen er monteret med fin hjulholder med Burl træ indlæg i en smuk brun tone .

Rygterne siger at specimen drengene benytte denne type stænger de store sky bækørreder samt havørred i de mindre tilløbs åer…..

Vi forventer at have en special runningline til 11 fods stangen i ultra slim design (flue) som du ka bestille specielt til denne stang.

Vi har de første meldinger omkring stangens kasteevner - de er helt unikke, tæk hvor maget sjov man kan have med denne lille special stang. Vi glæder os til at tage den med på jegt efter regnbuer, stalling & ørredfiskeri ved Kaitum samt ørredfiskeri i Øst Norge, men naturligvis også i åen!

vores Nymph Switch leveres i stof pose og rør og du kan allerede bestille en på 25 39 84 04 til levering.

Pris: 1.995,- kr. Vi forventer at kunne levere fuldt sæt med special liner, hjul og backing til 3.500,- kr.