9´NORSKER Scandinavia " Glomma River" #4/5 i aktion

Vejret og Covid besværlig gjorde vores årlige tur til Glomma i År. Lukkede grænse bomme m.m. gjorde, at vi fik forsinkelser.

 

 

Vi havde den nye  9´ NORSKER Scandinavia " Glomma River" #4/5 klar til aktion i år. Vi fik testet under nymfefiskeri med flydeline samt dybere fiskeri med sink tip line, som fungerede rigtigt fint. Men da vejret skiftede til varmere og mere solrigt og klækninger af Slørvinger, Duns m. fl. kom frem, trådte stangen rigtigt i karakter.

 

 

Vadefiskeri med tør flue, på jagt efter Glommas større bestand af stallinger, er lige denne stangs favoritfiskeri. Eminent til mellem - lange kast med tørflue, hvor man ofte står i vand til livet, det er bare guf. Det er en fornøjelse, at lægge fluen med denne stang. Det er meget svært at finde en stang med så meget kvalitet til denne pris. 

Det sjoveste er, at mærke en ordentlig fisk Glomma stalling på 35 - 45 cm eller en af de vilde ørreder på denne stang, det er rigtigt sjovt. Stangen arbejder dybere med belastningen på den helt rigtige måde. På alle områder en fremragende stang til ørred og stalling fiskeri.

 

9´ NORSKER Scandinavia " Glomma River" #4/5 pris 1.595,- kr.

 

Tag med til Glomma i 2021 og 2022 - læs mere ved at trykke på billedet! Vi har få pladser i 2021.