NORSKER Phantom 9 fod Klasse 6 – håndbygget kystfluestang

Norsker Havørred

 

Kystfluefiskeriet er den danske havørred er en af vores favorit fiskerier og det har udviklet sig med skydehoveder og langt kastende fluestænger samt lettere grej. Mange fiskere har opdaget at der kan være store fordele ved at gå lidt ned i lineklasse på deres lokale fiskepladser. Lettere grej fungerer bedre på det lave vand særligt om foråret og det er altid sjovt af fighte på det lettere grej.

Vi har lavet vores bud på en lettere kystfluestang som har fin spændstighed samt følsomhed til de lettere liner samt fluer. Det er en stang der er designet primært til flydeline på kystern med WF og lettere tilpassede skydehoveder.

NORSKER Phantom Seatrout er 9 fod, med er todelt klinge som er i en rå slebet i en mat stealth sort finish med fokus på lethed, balance og spændstighed.  Stangen er produceret i UK til NORSKER, nøje udvalgt blandt et stort antal emner til vores behov.

Vi har monteret ekstremt lette fittings bestående af et bens øjer og super lette dobbelte skydeøjer og et bredt loop i topøjet.  Hjulholderen er  i titanium anodiseret med grafit indlæg – smuk og meget let. Håndtaget er håndslebet en særlig luksus på stænger i denne prisklasse, da kun Custom stænger i dag, bliver håndslebet i super/flor kork kvalitet. Du vil være en af de få, som har et håndtag som du kan have glæde af på kysten i mange år.

Pris: 2.795 kr.

Stangen passer perfekt til vores Traveller LA fluehjul i klasse 6 som også er superlet! Vi kan tilbyde at kyst pakke med stang, hjul og et flydende skydehoved til en samlet pris a´ 3.695 kr. En oplagt gave ide til kystfiskeren. Udnyt at vi levere kvalitets grej direkte til dig!

Bestil her!

 

seatroulig2

seatorutlig3