NORSKER 9´6 Danica 4-delt klasse 7

NORSKER Danica 9´6NORSKER præsenter en allround fluestang til dem som gerne vil have en 4-delt klasse 7 stang i længden 9`6 fod. Stangens længde og klasse gør den til en optimal All Round fluestang til fiskeri i ind og udland. NORSKER Danica 9`6 klasse 7 er perfekt til vores danske havørredfiskeri samt til det lettere fiskeri i elve og søer efter havgående fjeldørred eller små sommerlaks og mindre havørreder.

FLUPIC2

Stangen er en ægte NORSKER fluestang med håndslebet korkhåndtag ring for ring i Super kvalitet, høje US øjer og super lette Minima skydeøjer. Stangen vejer 112 gram samlet, med en superfin balance takket være det lette fittings og en velkonstrueret klinge som er matslebet i sort stealth finish. Hjulholderen er fra ALPS i lækker finish med indlæg og stangen er naturligvis lakeret med to-komponent lak på de smukke beviklinger.

FLUPIC3

FLUPIC5

Selve aktionen er lidt mere dyb end vores 2 og tredelte klinger således at du ikke behøver at belaste stangen med helt så mange gram på skydehoveder og den kaster rigtigt elegant med en WF 7 flueline.  Det er en dejlig stang at gå med på kyst og elv eller sø til en hel dags fiskeri. Det er en af de typer stænger som hurtigt bliver en favorit stang, takket være den lækre aktion og fine balance.

Dette er en af Peter´s favoritter til Havgående Fjeldørred, det er bare en fornøjelse at fighte fisk på og Danica 9´6 opfylder alle behov til kast og fiskeri.

Pris: 3.995 kr.

Tilbud – NORSKER 9´6 Trout Danica fluestang + Special hjul som matcher i designet klasse 7/8 (se billede)  samt en flueline klasse WF 7 – samlet pris: 4.995,- kr.

Vi har flere typer hjul der passer til stangen også dette nye blanke hjul klasse 7/8 på billedet. Du kan bestille et “Silver” komplet sæt med stang og hjul inkl. skydehoved/shootingline samt backing for 5.000 kr.

 

FLUPIC1

Smuk frisk havgående fjeldørred tag med!