NORSKER Fluestænger Til Kysten

fliesseseaNORSKER har i mange år leveret fluestænger til Kysten. Vores stænger er to-delte og ganske lette. Vores 9´6 stænger vejer lidt over 100 gram og passer godt til vores egne hjul på 130 –  149 gram. Vælger du vores lettere modeller i 9 fod, sparer du naturligvis mere i Vægt. Alle stænger er designet til WF og skydeliner, Men hos os er en klasse 7 stang altså det vi skriver nemlig 7! Du kan vælge mellem flere forskellige delinger, alle nøje udvalgt efter deres optimale performance. Vores mest populære og nyeste skud på stammen er NORSKER Phantom 9´6 3-delt klasse 7 som er vores egen nye favorit.

 

NORSKER Trout 9´6  – En Klassiker hos NORSKER

NORSKER Trout 9´6 Klasse 7 perfekt til kysten med en fin balance og en lækker aktion, ikke for hård, så du kan tilpasse dine skydehoveder eller bare fiske med WF klasse 7  line. Stangen er monteret på vores engelske klinge gråsort indfarvet, amerikansk saltvandshjulholder og Dobbelte TICH skydeøjer og høje snake øjer og topøje med et bredt loop. Håndtaget er håndtilpasset i en god kork kvalitet med en 1,5 butt. Der er en god regel som siger man skal ikke ændre på en succes! Her får du utroligt meget for pengene og vi leverer også et gratis skydehoved med her i foråret og en lækkert Traveller LA 7/8 på vores Forårstilbud nedenfor.

Pris: 2.795,- Kr.

Forårstilbud: NORSKER 9´6 Trout Klasse 7, Skydehoved flydende samt Traveller Super LA fluehjul klasse 7/8 i matchende sort til 3.500,- kr.! Bemærk

Meget begrænset antal.

 

ejesra

DSCF1080

 

DSCF1078NORSKER Seat Trout Flyrod