TRAVELLER Switch 11 og 12´ klasse 6

Vi har fundet et par fint taperede switch stænger i en lækker moderne finish. De er 4-delte og lette at transportere og de kommer med udskiftelig bund del, så du kan vælge at fiske med to-hånds eller en-hånds greb, som det passer dig.

SwitchN1

 

Swticha1

Vi foretrækker klart at benytte to-håndgrebet, for her har du en lækker Pürch fluestang til strømmende vand typisk på kort og mellemlange afstande. Her kan du snige dig rundt og lægge fluen ud let i åen eller vade i strømmende vand med et tilpasset Skagit hoved og rulle eller overhåndskaste linen ud. Stangen vejer bare 178 gram og føles superlet under fiskeri med en rigtig god balance. Det er en let stang med en lidt blødere aktion, det er jo en sekser!

Stangen er i en forrygende flot mat klinge finish med klare blå beviklinger samt en lækker sort matchende hjulholder samt dobbelte skydeøjer og høje slange øjer samt et bredt loopet top øje.

Lægger du stangen ved siden af stænger som koster 5 gange så meget, er det svært at se forskel, det er lidt tankevækkende! Det skyldes også deltaljer på det fine håndtag med indlagte korkringe og et lækker ”slim” design, så man virkelig føler elegancen i den lette stang.

Jeg kan ikke vente med at mærke rykket fra Sommer Steelheads, Havgående Fjeldørreder samt grilse laks. Det her er lækkerier med stor fight fornøjelse, så må du betale lidt på stivheden i klingen, ja man kan godt få mere performance, men så fisker du reelt med 7ér stang, hvad er magien i det?

SwtchN5

Vi har testet stangen med special skydehoveder og vi må sige at det er en overraskende stang til prisen. Den er pakket til vores sommerfiskeri på Kola til flydeline.

Vi kan nu rådgive omkring custom tilpasning af line sæt, det er faktisk ret utroligt hvad denne stang kan præstere med dette!

 

Stangen kommer i condura rør samt stangpose.

Du kan også vælge den i 11 fod, hvor du får en bedre balance og lidt lettere stang, som er en anelse hurtigere en 12 fods modellen. Vores 11´er er perfekt til de mindre åer, hvor mange af de store havørreder tages på høsten…

Pris: 1.995,- kr. for begge stænger

 

 

swtichN3

nyvan