Traveller 11´6 Switch Klasse 5

NORSKER kan nu tilbyde en perfekt stang til fiskeri fra båd efter ørred. Vi har i gennem en længere årrække fisket regelmæssigt Lough Corrib efter irske Brown Trout.

Switcha1

Fisker du ørred fra båd, kan vi stærkt anbefale vores nye Traveller 11´6, som kører perfekt med en WF 5 flydeline. Her har du en let velbalanceret fluestang som også er perfekt til at fiske med 3 droppers i frisk vind på søen.  Det er en drømmestang til at ligge med store tørfluer – majfluer, gerne et par stykker, mens du driver i vinden ned mod ørrederne i vinden. 20 års fiskeri Lough Style fortæller mig at denne stang er skabt til Irland og Skotlands båd og havørredfiskeri.

Stangen kan naturligvis også bruges i strømmende vand efter ørreder f.eks i fjeldvande, da stangen er 4-delt, og nem at transportere i et condura rør på siden af rygsækken.

Switcha6

Fisker du efter mindre havørreder, er det også en perfekt stang, klingen er ganske spændstig og der kan tilpasses korte kompakte skydehoveder til stangen. Vi arbejder med vores egne og vender tilbage med mulige tilpasninger.

Switcha2

Har du problemer med ryg eller kastearm, så er denne stang også interessant til fiskeri i P & T vande. Du kan let gå og svirpe med to hænder og så har du også en god længde til at styre fisken uden om træer og buske.

Bemærk at Traveller 11´6 Switch 5 leveres med fast bunddel, stangen er så let (174 gr.) og i fin balance, så det giver ingen mening at tage bunddelen af.

Switcha4

Stangen er bygget på en spændstig oliven grøn klinge med oliven farvede lakeringer samt  en matchende hjulholder i Gun Metal med indlæg af grøn grafit. Der er monteret dobbelte skydeøjer i Gun Metal, mørke hard chrom slange ringe og et top øje med et bredt loop, perfekt til speciel skydehoveder. Stangen er monteret med tørfluehvil som kan rejses og lægges ned på klingen, når det ikke benyttes.

Stangen leveres i stof foderal.

Pris: 1.895,- kr.

 

Switchauno

swiftir1