Traveller Saltwater klasse 10 og 12 til Bluewater

NORSKER har i forbindelse med vores fiskeri efter Baby Tarpon og andre spændende saltvandsfisk på Cuba udvidet med to nye taperinger til dette fiskeri.

Begge stænger er med dobbelt greb, som er oplagt til at lægge et tungt pres på fisk som Tarpon mfl. Det er et specielt fiskeri, hvor vi ofte bruger 80 pounds shock tips forfang og vi taler om at der fiskes med stenhård bremse pg hårdt pres på fisken så den ikke løber i mangrove skoven under fight. Husk at holde stangen nede når en Baby Tarpon springer! Det er testet og fungerer fint til Tarpon fiskeri, men der lurer andre fisk som Barracuda, Jacks m.fl.

Begge stænger er monteret med dobbelte skyde øjer og bredt loopet tophøje samt dobbelte låseringe på hjuldholderen.

 

Traveller Grand Slam 9 fod klasse 10

Dette er den lette model som vejer bare 140 gram! Det er som at kaste med en en-hånds stang klasse 7 – 8, utroligt og er iøvrigt helt oplagt til geddefiskere i Skandinavien. Vi har taget fine Baby Tarpon på stangen og til kast op til 20 meter, er stangen fin (du kaster ikke længere). Vi har brugt store Tarpon fluer og Poppers som du også ville bruge til geddefiskeri. Stangen er i lækker finish med dobbelte skyde øjer og til vores pris kan alle gøre klar til at tage med til Cuba og give den gas med NORSKER!

Pris for 4-delt inkl. Condura rejse rør 1.695,- kr.!!!!!

Bestil!

Hjulet vi brugte til vores Baby Tarpon fiskeri – fisk op til 40 pounds var Traveller Grand Slam 8/9 

 

 

Traveller Gand Slam 12 fod Klasse 12

Dette er den lidt tungere model, men stadig let at kaste. Hvorfor klasse 12? Bare vent til du ser Tarpon i 40 – 80 pounds klassen som kan rive en 80 pounds shock tip over i et ryk, ja så ligger der en monteret i båden…..

Pris for 4-delt Inkl. Condura rejse rør 1.895,- kr.

Bestil!

 

Sæt pris  for begge stænger 3.000,- kr.