NORSKER TROUT 9´ klasse 6 – 4-delt

NORSKER Trout FluestangDen 4 delte NORSKER 9´Trout er en af vores håndbyggede modeller, som er bygget med komponenter som alle kommer fra Europa og USA. Her får du en kvalitets fluestang til allround ørredfiskeri fra det lokale P & T til fiskeri i de danske åer eller på de irske Loughs (søer) samt andre destinationer som Lapland og Grønland.

Stangen håndterer alle typer liner og den er let at transportere takket være at den 4-delt. Stangen er bygget på en af vores engelske klinger og monteret med kvalitets fittings fra Hopkins & Holloway med AP slangeringe og klassisk skydeøje. Håndtaget er håndslebet ring for ring i bedste kvalitet med en sort amerikansk hjulholder med indlæg træ. Klingen er mahogni brun med elegante dybrøde beviklinger i tokomponent lak. Her får du et smukt klassisk look til mange års ørredfiskeri.

Flyrod NORSKER Trout

Aktionen er medium som let og elegant lægger en WF 6 F line ud og med fin flex på klingen som gør det sjovt at fange ørreder, det er en stang som er meget let at gå til for alle og en fantastisk gave til den erfarne fluefisker.024

Pris: 2.795,-

Stangen passer fint til vores Traveller fluehjul 5/6 som kommer i sort. Ved bestilling af stang og hjul

Til en samlet special pris på 3.595 kr. følger en WF 6 flueline og backing med gratis.

Stangen kan leveres i læder rør og specielle udgaver med håndtag i ypperste kvalitet med håndsorteret Flor grade kork samt hjulholdere i high end kvalitet med udsøgte træindlæg i nickel silver eventuelt med graverings arbejde til gaver/jubilæer m.m.

gold4

Ønsker du at bestille et special sæt, så kontakt i god tid vi kan tilbyde en pakke i vores elegante læderrør med stang, line, backing  fluehjul (flere modeller) fra 5.995 kr. + Gravering 400 kr.  Bemærk at håndtaget er lidt anderledes på denne model.

 NORSKER Trout Rod