7´6 Traveller Feather klasse 3

Vi har længe haft den i huset, em nu er det tid at præsentere denne lille fjerlette fluestang til det helt lette fiskeri.

Fisker du stalling og ørred i Danmark, Norden eller tager på tur til ginklare vande i Slovenien, så er dette en interessant stang. Kan man fiske med  med superlette stænger er afhængig af forholdene og derfor er stangen 4-delt og fylder ikke meget i rygsækken eller bilen. Traveller 7´6 klasse 3 – 4 er lir, tilstået, men jeg husker stadig da jeg luftede min klasse 3 stang På Kaitum elven og fangede stallinger op til 40 – 43 centimeter på mine små CDC fluer, under en middags klækning. Det var en oplevelse for livet, der var gang i fiskende og da en lille ørred også tog fluen i overfladen, kom der fart over feltet!

IMG_1248

Traveller Feather klasse 3 vejer 65 gram og har en kort længde på 7´6 fod. Du kan montere den med en DT3 flydeline eller benytte vores WF 3 Traveller Nymph line på stangen. Stange har den følsom topdel, der gør at du kan fiske med rigtigt tynde forfang, men stangens aktion er ikke langsom, fiberen er ganske hurtig at kaste korte præcise kast med tørflue eller nymfe til sight fishing efter ringende stallinger/ørreder og tager du den med ud og fisker hornfisk, bliver det rigtigt sjovt i blæretangen!

IMG_1541

Stangen er bygget til ferskvand, men naturligvis kan du tage den med ud på kysten i foråret til lightline fiskeri efter hornfisk. Jeg holder personligt af dette fiskeri, for de gør de mindre hornfisk i de indre farvande mere underholdende at fange!

IMG_1542

Kigger du på vores pris leveret til dig, så er den 1.495,- kr. ikl. rør og stof pose.

Du kan bestille et sæt med vores Mayfly Fluehjul til en samlet pris af 2.995,- kr. inkl. backing, WF 3 flueline flydende og forfang!

Såremt jeg skulle fiske Glomma, Kaitum eller fjeldfiske på Lainio, ville jeg tage den med og det her er sjovt!

Når du tager Traveller Feather i hånden, er næsten som om, du har glemt at tage den, så let føles det. Stangen er monteret med Western greb, der passer fint til at lægge pegefingeren op og lave præcisions kast. Stangen er bygger til kort og medium længde, så du kan sagtens vadefiske med den. Monteringen er lige efter bogen dog med dobbelt skyderinge og høje slangeøjer samt et fint loopet topøje.  Farverne er dyb mørkegrøn klinge purple beviklinger to-farvet. Stangen har en smuk hjulholder i lys træ med forgyldte fittings i down lock stil, der passer perfekt til vores nye Mayfly retro fluehjul.

Bestil din næste tørfluestang hos NORSKER, du kommer ikke til at fortryde det!

Se vores hornfiske video med Traveller Feather 7´6 – 3 weight her!

IMG_1245

 

 

 IMG_1249

 

 NORSKER MAYFLY REEL 3 – 5IMG_1631