NORSKER Traveller ”Made in USA”

Opgaven var i udgangspunktet enkelt nemlig at lave en Crossover serie mellem en rejsestang og de aktuelle stænger som man bruger til site daglige fiskeri.

Top performance flueklinger som man kan udvikle sine kastevner med forskellige linetyper. Evnen til at kunne accelerere kastet efter behov og situation uden at gå på kompromis.

I dag har de store producenter et uendeligt udvalg af stænger, men når man stiger ind i helikopteren på   den sidste transport  ud til eventyret , har man ofte max. 25 kg til den totale bagage til sit udstyr.  Derfor skal være skarpt, veldefineret , funktionelt og holdbart, også dine fluestænger…

Vores serie består af 3 og 4-delte klinger, personligt har jeg den holdning ,at jeg ikke ønsker at dele stænger mere end højst nødvendigt, da alle samledele er et potentiel svagt punkt på stangen. Jeg har set det igen og igen på mine ture til bl.a. Rusland igennem årerne.

Traveller klinger er bygget på det mest eksklusive amerikanske saltvandvandsklinger med en fantastisk spændstighed som giver kasteren power til at nå målet, let og ubesværet . Klingerne kan belastes med forskellige typer skydehoveder også de tungere sink tips og samtidigt kaste elegant med klassificerede WF liner. Dog kommer stængerne først til sin ret, når man tilpasser skydehoveder til stængerne. Her går det hele op i en højere enhed.

Hele NORSKER Traveller serien er monteret med de bedste fittings – ikke kopier, som man ser på 80% af de monterede stænger i dag. Øjerne er fra Hopkins & Holloway, stærke og holdbare med den helt rigtige højde. Skyderøjer er Fujii SIC og hjulholdere er fra den amerikanske producent  Struble og korken på stænger er den fineste kvalitet flor/super på markedet. Alle producenter har vi arbejdet med igennem årerne og ens for dem , er topkvalitet og ekstrem holdbarhed. Hele serien er bygget i USA efter vores specifikationer og behov for de enkelte taperinger i den absolut bedst kvalitet – State of the art.

Traveller har slået til!

Oscar Wilde sagde de berømte ord : ” I am a man of simple taste, I only want the best” .  NORSKER Traveller serien er til fluefiskere, der har nået denne erkendelse i det daglige fiskeri og som godt kan læse igennem alt det marketing bullshit og revolutioner  den dynamiske grejverden løbende introducerer og som sætter pris på håndbygget kvalitet fra frie demokratiske lande med et stort hjerte for fluefiskeriet.  Dette er et dybt personligt valg for os i NORSKER, da vi har besøgt og set de tibetanske flygtninge i deres eksil i Ladakh på grænsen til Tibet.

Vi leverer NORSKER Traveller direkte til dig uden fordyrende mellemled og vi har ikke et kæmpe markedsbudget at gøre godt med, så vi lægger vores indsats på vores stænger i stedet for at gå på kompromis!