7-delt Traveller Scandinavia 9´ Klasse 5

Denne stang er en virkelig overraskelse for ørredfiskeren. Tager du på fjeldture i Skandinavien eller i åen efter ørred, stalling og fjeldørred, så er denne meget svær at komme uden om.

Hvorfor nu det? Well, denne stang er 7-delt og helt perfekt til at pakke ved siden af rygsækken enten som din foretrukne stang eller som reserve stang. Traveller 9`Scandinavia vejer blot 88 gram og leveres i Condura rør på en længde at 48 cm rør til din næste fisketur!

NORSKER Traveller Scandinavia

Lad os kigge på selve stangen der er bygget på en 7-delt klinge i en smuk dyb blå farve med turkis i solen, med mørkeblå to- beviklinger med to-component lakering. Traveller Scandinavia er monteret med standardkork og en smuk hjulholder i Gun metal med indlæg af træ med fræsning til hjulet i up-lock. Dobbelte skydeøjer med keramisk indlæg og høje slangeøjer i en mørk gunsmoke finish samt et topøje med en stort åbent loop. NORSKER forventer at have et matchende tophjul til bestilling fra juni måned til denne stang.

Magien kommer når du loader stangen med en WF 5 floting line, for selve aktionen er meget distinkt, dette er en casting stang, den loader og kaster linen perfekt og fungere overraskende på mellem og lang distance, hvilket gør den til en oplagt fjeldstang samt perfekt til Karlstrup ørred sø eller strømvand. Det er helt umuligt at mærke de mange dele, det er en hurtig stang med respekt for lineklassen og sjov at kaste med. Jeg har hygget mig med lokale ørreder i kilostørrelsen, som ikke er noget problem, denne stang kan tage større fisk. Du får ikke en dyb aktion under fight, men du fornemmer at denne stang kan give dig fisk under ganske skrappe forhold til en klasse 5.

Scandinavia6

scandinavia2

Fisker du i sø, kan du med fordel benytte en line som 4cast WF 5 eller Lee Wulf  line med et markeret skydehoved samt en tyndere ”slick” running line og så skal du se løjer…. Jeg benytter selv en 4cast og det fungerer rigtigt godt til nymfer og tørfluer, der skal derudaf. Jeg tror også, at den med ud og fiske hornfisk selvom det egentlig er en ferskvands tapering.

Til prisen får du overraskende kasteegenskaber på en helt unik flerdelt fluestang. Din kæreste fin aldrig dit sæt i bilen eller kufferten….Tager du på fjeldet i Lapland, så er det bare at bestille, du vil ikke fortryde det!

Prisen er 1.695 kr. inkl. Condura rør.

Stangen kan levere med Grayling single action fluehjul til en sætpris på 2.295 kr.

Hjemkommet fra Færøerne, hvor jeg fiskede hele ugen med stangen, vil jeg sige at denne stang er et super best buy, den leverer helt forrygende og dine kammerater vil ikke tro på at denne stang ikke koster mere…… Fisker du på fjeldet – køb den!

Bestil!

scandinavia3