Fluestænger

Traveller Titanium Reelseat

Kender du det at købe en ny stang hver sæson for så at sælge den igen i slutningen, for der jo kommet en helt ny revolutionerende stang? Det ene år kommer der nye modeller med verdens dårligste kork kvalitet med et sygt argument omkring, det fungere godt når det bliver vådt? Kan det virkelig være sandt at en ny superstang koster en trediedel i oktober?

Well, vi har aldrig fokuseret på den type markedsføring, for vi lægger selv navn til vores stænger og Traveller Serien er lavet med de bedste materialer.  Du kan under vores individuelle beskrivelser af vores fluestænger vælge mellem forskellige kvaliteter, rygraden af vores sortiment er fortrinsvis klinger/stænger fra USA og Europa. I 2014 introducerer vi de første stænger fra Østen med nye spændende taperinger som vi får bygget direkte fra producent så vi kan tilbyde hele vores sortiment “direkte til dig” fra NORSKER.

NORSKER Seat Trout Flyrod

 Vidste du at NORSKER har bygget stænger igennem mange år og aldrig har modtaget en dårlig anmeldelse? At vi har har vundet priser som Best Buy, fået vurderingen ” Måske den bedste rejsestang  vi har prøvet”. Vi har aldrig kunnet annoncere tungt for vores produkter, men altid levet på vores kunders nåde og at vi har kunder i DK, SE, NO og DE.

Vores Traveller stænger bruger vi på vores rejser og vores kystfiskeri i Danmark. Du kan læse mere om vores modeller på det kommende sider.

God fornøjelse!

Peter Norsker

Tight lines!