Traveller 7 – 8 Grand Slam Fluehjul

Traveller 7/8 Grand Slam er vores top serie som er lidt tungere end vores Super Large Arbor serie, men til gengæld mere solidt konstrueret.  Som navnet antyder,passer hjulet til alle typer fiskeri. Selve spolen er indkapslet i Fly aluminium i super kvalitet med lækkert matsort look samt en meget stor bremse som let kan justeres under fight på højre side (venstre vendt fluehjul).

Vi har nu fisket og testet dette flotte hjul på Atlantisk Laks, Steelhead, Bonefish, Baby Tarpon samt forskellige Stillehavs laksearter bl.a. Bucktaling efter Konge og Sølvlaks og hjulet klarer det hele med UG og slange!

Linen ligger lidt mere traditionelt på hjulet, da spolen er bredere, men ikke så høj som vores Traveller Super Large Arbor hjul.

Hi-grade Silicon Aluminium bronze drivsystem

 

Hurtig udskiftning spole

Pris incl. Neopren pose 1.995,- kr.

 Bestil nu!

 

 

 

 

Traveller 7 – 8 Grand Slam er et fantastisk hjul til prisen og testet under fiskeri efter Bonefish, Steelhead samt Alantisk og Stillehavs laks. Hvorfor give mere end  dobbelte for samme kvalitet? Det er absolut et af mine favorit fluehjul, jeg har parkeret en del hjul af høj kvalitet efter at have fisket med dette hjul.

 

Steelhead on Grand Slam Traveller reel

Steelhead on Grand Slam Traveller reel

 

Her hygger jeg mig med Bull Trout i BC Canada. Mange elve har flere fiskearter på samme tid og Grand Slam er et sikkert valg på mine ture! Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=_kgLKhOq0DQ