Traveller 7 – 9 Grand Slam Fluehjul

Traveller 7/9 Grand Slam er vores top serie som er lidt tungere end vores Super Large Arbor serie, men til gengæld mere solidt konstrueret.  Som navnet antyder,passer hjulet til alle typer fiskeri. Selve spolen er indkapslet i aluminium i super kvalitet med matsort look samt en meget stor bremse som let kan justeres under fight på højre side (venstre vendt fluehjul).

Linen ligger lidt mere traditionelt på hjulet, da spolen er bredere, men ikke så høj som vores Traveller Super Large Arbor hjul.

Hi-grade Silicon Aluminium bronze drivsystem

Kork træk system i overlegen høj kvalitet kork med lidt neats -fods olie på det

Pawl system, fordele i forhold til en enkelt pal-system omfatter, øget driftssikkerhed, back-up styrke.

Hurtig udskiftning spole

Pris incl. Neopren pose 1.995,- kr.

 

 

 

Traveller 7 – 9 Grand Slam er et fantastisk hjul til prisen og testet under fiskeri efter Bonefish, Steelhead samt Alantisk og Stillehavs laks. Hvorfor give mere end  dobbelte for samme kvalitet? Det er absolut et af mine favorit fluehjul, jeg har parkeret en del hjul af høj kvalitet efter at have fisket med dette hjul.

 

Steelhead on Grand Slam Traveller reel

Steelhead on Grand Slam Traveller reel

 

Her hygger jeg mig med Bull Trout i BC Canada. Mange elve har flere fiskearter på samme tid og Grand Slam er et sikkert valg på mine ture! Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=_kgLKhOq0DQ