Travel code

 

Travelcode – NORSKER Traveller Fly Rods

Her er en lille kode til udvalgt fiskeri på ture. Vi pakker som regel 3 – 4 stænger ned i vores specielle Traveller transportrør til f.eks. British Columbia.

9 klasse 7 Traveller Explorer 4 delt:

Grønland, vandreture efter ørreder/små laks, kystfluefiskeri, kystfiskeri efter pink salmon, fiskeri efter regnbuer og Fjeldørreder, River floats Alaska – Canada på de øvre dele. Fin til lettere sinktips m.m.

9 klasse 7 Traveller Sea Trout Explorer 3-delt:

Dansk kystflue, all round stang som 4-delt Explorer – lige lidt mere power i klingen, let Bonefish stang.

9 klasse 8 Grand Slam 3-delt:

Stangen tager over hvor fisken bliver til sommerlaks og  man i højere grad benytter tungere sink tips sink tips. En meget fin stang til de mindre Sølvlaks f.eks. på Kamtjatka.  Her rammer du også en en stang til fiskeri efter Bonefish m.m. Stangen er en fantastisk allrounder også til mindre Steelheads.

9 klasse 9 Blue Explorer 3-delt:

En tuff stang som aldrig svigter, vi har fisket King Salmon i elv og nye friske sølvlaks i størrelser op til 14 pounds i Stamp River. Stangen er også perfekt til havfiskeri efter Kings og monster Coho´s i Tofino til Bucktailing efter helt sølvblanke blanke laks som smadrer ind i fluerne! Check vores film og se hvor meget pres der lægges på stængerne under dette fiskeri! Permit og Baby Tarpon “The Blue experience” på Cuba, Mexico og andre eksotiske destinationer. Tager du udfordringen op efter store laksefisk, er denne stang et godt bud. Den magter også de tunge sink tip liner som er nødvendige i Nordamerikansk laksefiskeri.