Power til efterårets kystfluefiskeri

Power til efterårets kystfluefiskeri

Efteråret er over os og der er gode muligheder, for at fange havørreder, som er på vej mod vores åer i denne tid. Flere steder har man nu mulighed, for at fange nogle af de store havørreder. NORSKER har et sæt til efterårsvejret, der ofte kræver no nonsens grej som bare fungerer også under mere besværlige vindforhold. Havet kan være uroligt og det kan være en god ide at fiske med en Neutral line som ikke bliver så påvirket af bølger m.m.

Leder du efter en stang med lidt mere punch, uden at skulle fiske med tung grej, så burde du tage et kig på vores Traveller 9 fod klasse 8 Nano+, der virker som en klasse 5/6 stang i hånden, og kigger du ned af stangen,vil du også tro det på klinge diameteren. Det er bare state of the art teknologi, med masser af power til at fyre vores skydehoveder afsted, på jagt efter drømme ørreden. Stangen er monteret med det helt rigtige fittings til kystflue, med nul friktion i lineforløbet og god plads til at “svæve” ekstra 4 -5 meter, såfremt vinden er på vores side. Vil du kaste langt, men ikke gå op i vægt, så skulle du overveje Traveller 9´Nano+.

Vi kan også tilbyde flotte sorte fluehjul laser skåret i fly aluminium  med forseglede bremse systemer til Kystflue fiskeri, der matcher med  Traveller Super Light Frame  7/8  (nyhed),  se billede nedenfor med en vægt på vilde  126 gram eller benytte vores Traveller 7/8 kystfluehjul på bare 149 gram, begge er med høje spoler. Begge holder 100 20 lbs backing + skydehoved/running line. Det matcher naturligvis i “non glare look” (ingen reflekser).

Tag dine skydehoveder med og prøv vores lette “Power” house på Bryggen!

Du kan kontakte os her!