Håndbyggede fluestænger fra NORSKER

Håndbyggede fluestænger fra NORSKER

De kolde dage i det nye år, kan med stor fornøjelse bruges til at  få fyldt op i flueæskerne og kigge fremefter. Måske kunne det være relevant at bestille en håndbygget fluestang til den kommende sæson?

The Delphi Fly Rod

NORSKER har nogle unikke taperinger og en af de få som kan levere en håndbygget fluestang i superb finish med charmerende kaste og fight egenskaber. Se f. eks. vores unikke Delphi fluestang , som er bygget med de fineste materialer en stang for livet! Når du først griber om dette lækre korkhåndtag i florkvalitet, jag så mærker man den kærlighed og respekt vi har for at håndbygge moderne fluestænger med respekt for håndværksmæssig kvalitet!

The Delphi Fly Rod

Et andet fremragende valg er vores nye 9´6 4-delte Danica Trout model som også er håndbygget med moderne fittings til stort set alt fiskeri med en klasse 7 stang. Du får en unik monteret fluestang i en perfekt længde, samt en meget fin balance. Stangen er et klassisk eksempel på hvad vi kan tilbyde fluefiskeren til en bestemt rimelig pris i forhold til markedet, takket være at du handler direkte med producentern!

 

FLUPIC3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA